Tužilaštvo razmatra izveštaj o nadzoru u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu

Izvor: RTS, 14.Jul.2017, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo razmatra izveštaj o nadzoru u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu primilo je izveštaj o inspekcijskom nadzoru Ministarstva za rad u vezi sa tragedijom koja se dogodila ispred Centra za socijalni rad na Novom Beogradu prošle sedmice, kada je muškarac ubio ženu pred troje maloletne dece, a potom i sebe.
"Izveštaj je jutros stigao u tužilaštvo i veoma je obiman. Sada predstoji razmatranje i detaljna analiza izveštaja nakon čega >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << će tužilaštvo odlučiti koje će korake dalje preduzeti", navela je Ivana Milekić iz Trećeg osnovnog tužilaštva.

Ministar za rad Zoran Đorđević rekao je da je predao tužžilaštvu izveštaj o inspekcijskom nadzoru u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu, koji je naložžen zbog prošlonedeljnog ubistva žžene pred troje maloletne dece.
Pre dva dana dogodilo se još jedno brutalno dvostruko ubistvo ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, kada je muškarac ubio ženu i četvorogodišnje dete.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužilaštvo razmatra izveštaj o inspekcijskom nadzoru

Izvor: BKTV News, 14.Jul.2017

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu primilo je jutros izveštaj o inspekcijskon nadzoru Ministarstva za rad u vezi sa tragedijom koja se dogodila ispred Centra za socijalni rad na Novom Beogradu prošle sedmice kada je muškarac ubio ženu pred troje maloletne dece a potom i sebe..."Izveštaj je jutros...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.