Izvor: RTS, 24.Apr.2021, 18:58

Tužilaštvo: Gotov uviđaj, mašina za mlevenje iz Ritopeka na veštačenju

U skrivenoj prostoriji objekta u Ritopeku koji je, kako se sumnja, koristila kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića za likvidacije i druga krivična dela, pronađena je mašina za mlevenje koja je razmontirana i poslata na veštačenje, rečeno je Tanjugu u Tužilaštvu za organizovani kriminal koje vodi istragu protiv ove grupe.
U Tužilaštvu ističu da je nakon višednevnih provera i prikupljanja dokaznog materijala uviđaj na licu mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << završen.
Druge detalje u vezi sa ovim slučajem Tužilaštvo nije iznosilo jer je istraga tajna.
Pronađena mašina za mlevenje poslata je na veštačenja koja treba da utvde u koju svrhu je služila ovoj kriminalnoj organizaciji koja je delovala pod velom Partizanove navijačke grupe "Principi".
Prethodno je ministar Aleksandar Vulin rekao da su došli do informacija koje su ih odvele do tajne sobe koja se nalazi u kući u Ritopeku.
Vulin je obišao prostorije Policijske Uprave za grad Beograd u kojima je izloženo novozaplenjeno oružje i eksploziv iz kuće u Ritopeku, koja je pripadala članovima klana Belivuk - Miljković, navodi se u saopštenju MUP-a. 
Istraga protiv Belivukove grupe pokrenuta je u februaru. Prema dosadašnjim zvaničnim informacijama, oni se terete za tri ubistva.
Međitim, istražuje se da li ima dokaza da se povežu sa još nekim nerasvetljenim slučajevima nestanaka muškaraca u zadnje dve godine kao i drugim krivičnim delima.
Grupa se takođe tereti za preprodaju droge i nedozvoljeno držanje oružja. Svi osumnjičeni su i dalje u pritvoru.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

VELJINA MAŠINA KOJOM JE MLEO LJUDE NA VEŠTAČENJU! Završen uviđaj u "kući strave"

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021

Istraga protiv ove grupe pokrenuta je u februaru, kada je pored Belivuka i Miljkovića uhapšeno ukupno 20 pripadnika te grupe...U skrivenoj prostoriji objekta u Ritopeku koji je, kako se sumnja, koristila kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića za likvidacije i druga krivična dela, pronađena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.