Izvor: RTS, 20.Maj.2021, 18:05

Tužilac traži pritvor za majku i sina zbog ubistva rumunske državljanke

Više javno tužilaštvo u Pančevu saslušalo je majku i sina osumnjičene za ubistvo rumunske državljanke i zatražilo od suda da im odredi pritvor.
Protiv osumnjičenih B. G. (68) i B. M. (46) je pokrenuta istraga jer su, kako se sumnja, 17. maja u kasnim popodnevnim časovima u knjigovodstvenoj agenciji u prostorijama svoje kuće ubili rumunsku državljanku M. H. (53) koja je kod njih vodila poslovne knjige za firmu u njenom vlasništvu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Tokom rasprave su joj, kako se sumnja, zadali više udaraca rukama i tvrdim predmetom u predelu glave nanevši joj smrtonosne povrede usled kojih je preminula na licu mesta.
Nakon toga su telo zakopali iza kuće u rupu koju su iskopali u zemlji, navodi se u saopštenju tužilaštva.
Tužilaštvo ukazuje da je protiv njih donelo naredbu o sprovođenju istrage zbog sumnje da su izvršili za krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu.
Za ovo krivično delo zaprećena je kazna od najviše 15 godina zatvora.
Pritvor je predložilo da boravkom na slobodi ne bi ometali istragu i uticali na svedoke, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Treba da budemo odgovorni za ono što se dešava u našem okruženju, banalizovali smo nasilje"

Izvor: B92, 21.Maj.2021, 11:49

Nema savršenog ubistva, ni u literaturi, filmu, a ni životu. Dokaz je ubistvo rumunske državljanke u Pančevu koje je otkriveno u rekordnom roku. Policiji je sve jasno samo ostaje sumnja da li je to bio jedini zločin majke i sina...Ovog meseca su dva strana državljana ubijena Amerikanac u Beogradu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.