Izvor: B92, 04.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilac: Bez privilegovanih

Beograd -- Specijalni tužilac kaže da neće biti privilegovanih u istrazi o švercu duvana.

Svako ko je bio upleten i za koga bude utvrđeno da je učestvovao u švercu duvana biće obuhvaćen istragom, pa i vlasnik holdinga Delta Miroslav Mišković, kaže specijalni tužilac za organizovani kriminal Slobodan Radovanović.

"Ako bude dokaza protiv Miškovića, i on će biti uključen u našu akciju. Ponavljam, samo ako bude dokaza. Ispituju se sve osobe u vezi sa švercom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << duvana, nikoga nisam izdvojio, ali ne mogu da najavljujem istragu", izjavio je Radovanović za Danas.

Poslanik Liberalno-demokratske partije Ivan Andrić je za skupštinskom govornicom pokazao fotografije na kojima se, kako je Andrić naveo, vidi kako Radovanović "prijateljski razgovara" s Miškovićem i direktorom Bezbednosno-informativne agencije Radetom Bulatovićem.

Radovanović je rekao da je ta fotografija napravljena u Ambasadi Velike Britanije, na prijemu povodom rođendana engleske kraljice, i da je tada s Miškovićem "prozborio nekoliko protokolarnih, krajnje suvoparnih reči".

"Nije bilo reči ni o kakvim istragama. To nisu zatvoreni skupovi i ne razumem Andrića", kaže on.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.