Tutincu 12 godina zatvora zbog ubistva oca

Izvor: Večernje novosti, 01.Feb.2019, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tutincu 12 godina zatvora zbog ubistva oca

Viši sud u Novom Pazaru osudio je Damira T. (20) iz Tutina na jedinstvenu kaznu od 12 godina zatvora jer je u januaru prošle godine ubio oca Sabra T. (45) NOVI PAZAR - Viši sud u Novom Pazaru osudio je Damira T. (20) iz Tutina na jedinstvenu kaznu od 12 godina zatvora jer je u januaru prošle godine ubio oca Sabra T. (45), objavio je radio Sto plus. Damir T. je osuđen na 11 godina i šest meseci zatvora zbog ubistva, dok je zbog nedozvoljenog nošenja i držanja oružja osuđen >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na još godinu dana.Kako se radi o prvostepenoj presudi, odbrana Damira T. i Više tužilaštvo mogu uložiti žalbu Apelacionom sudu u Kragujevcu.PROČITAJTE JOŠ - PORODIČNA TRAGEDIJA KRAJ TUTINA: Otac napao majku, sin ga zaklao i pobegao Damir T. je osuđen jer je 20. januara prošle godine, u selu Pope kod Tutina, usmrtio Sabra T. tako što mu je nožem prerezao vrat, a nakon što je otac, jašući konja, napao majku.Mladić je nakon ubistva iz porodične kuće uzeo pištolj i sakrio se u kući jednog od komšija, gde ga je policija i uhapsila posle dva dana.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRANIO MAJKU, PA ZAKLAO OCA Mladić iz Novog Pazara osuđen na 12 godina zatvora

Izvor: Blic, 01.Feb.2019

Viši sud u Novom Pazaru osudio je Damira T. (20) iz Tutina na jedinstvenu kaznu od 12 godina zatvora jer je u januaru 2018. godine ubio oca Sabra T. (45) tako što mu je nožem prerezao vrat, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

12 godina zatvora zbog ubistva oca

Izvor: B92, 01.Feb.2019

Viši sud u Novom Pazaru osudio je D. T. (20) iz Tutina na kaznu od 12 godina zatvora jer je prošle godine ubio oca S. T. (45), objavio je radio Sto plus...D. T. je osuđen na 11 godina i šest meseci zatvora ;zbog ubistva, dok je zbog nedozvoljenog nošenja i držanja oružja osuđen na još godinu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.