Turnir u malom fudbalu u sećanje na Renata Vukovića

Izvor: Radio 021, 27.Mar.2015, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turnir u malom fudbalu u sećanje na Renata Vukovića

Memorijalni turnir "Renato Vuković" u malom fudbalu, treći po redu, počeće u utorak, 31. marta na "Đačkom igralištu".

Svečano otvaranje je planirano za 11.30 sati, nakon koga će biti odigrana revijalna utakmica Renatovih drugara protiv profesora sa Departmana za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine. Sudiće republičke sudije, a za najbolje učesnike turnira, obezbeđene su prikladne nagrade.

Turnir se organizuje u čast tragično nastradalog studenta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Departmana za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine, Renata Vukovića.

Renato Vuković rođen je 17.02.1991. godine u Kikindi, gde je završio osnovnu školu i gimnaziju. Nakon završetka gimnazije 2009. godine upisao je Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu na Departmanu za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine.  Kao aktivan sportista u klubu američkog fudbala "Mamuti" iz Kikinde, bio je cenjen i poznat kao požrtvovan i veliki borac. Renato je 1. aprila 2012. godine, poginuo požaru u diskoteci "Kontrast" sa još petoro mladih ljudi.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.