Tukli se metalnim štanglama

Izvor: Glas javnosti, Beta, 22.Avg.2010, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tukli se metalnim štanglama

VALJEVO - Pet osoba povređeno je u tuči na Ubu, potvrđeno je u valjevskoj bolnici. Jedna osoba je sa težim povredama glave prebačena u beogradski Urgentni centar, dok se jedna osoba nalazi u šok sobi valjevske bolnice i njeno zdravstveno stanje "trenutno je stabilno", naveli su u bolnici u Valjevu.

Dve osobe su zadržane na hirurškom odeljenju te bolnice "zbog dalje opservacije zdravstvenog stanja", dok je jedna osoba smeštena na Odeljenju ortopedije i traumatologije zbog povreda >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << noge. Do tuče je došlo pretprošle noći oko 23 u centru Uba posle saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala dva vozila.

Usledila je rasprava dve grupe mlađih ljudi, a potom i žestoka tuča u kojoj su korišćene metalne štangle.

Najteže povređeni iz jedne od sukobljenih grupa prebačen je na lečenje u Beograd, dok je teže povređeni iz druge grupe sukobljenih smešten u valjevsku bolnicu. Njega obezbeđuje policija jer je osumnjičen za nanošenje težih telesnih povreda.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.