Tukao ženu i sinove, pa sa trogodišnjom ćerkom pobegao policiji!

Izvor: Večernje novosti, 09.Nov.2018, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tukao ženu i sinove, pa sa trogodišnjom ćerkom pobegao policiji!

S. P. (36) iz Mirilovca u Paraćinu osumnjičeni je 6. novembra u porodičnoj kući tukao suprugu i dvojicu dečaka od devet i sedam godina PARAĆINSKA policija nakon kraće potrage uhapsila je sinoć S. P. (36) iz Mirilovca u Paraćinu i nakon zadržavanja do 48 sati, sa krivičnom prijavom za nasilje u porodici biće priveden Osnovnom tužilaštvu. Kako saznajemo, osumnjičeni je 6. novembra u porodičnoj kući tukao svoju suprugu i dvojicu sinova od devet i sedam godina. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Sinovi su uspeli da pobegnu kod babe koja je policiji prijavila događaj, a kad su pripadnici MUP došli po prijavi, S. P. je pobegao i pritom odveo trogodišnju ćerku. Osumnjičeni je nakon dva dana pronađen i uhapšen, a devojčica je vraćena majci. PROČITAJTE JOŠ - Muškarac pretukao ćerku i ženu na Novom Beogradu, a posle skočio sa petog sprata (FOTO - VIDEO) U Centru za socijalni rad u Paraćinu kažu da su majka i troje dece izmešteni iz porodične kuće i zbrinuti kod rođaka, van opštine Paraćin. Prema njihovoj evidenciji, do sada nije bilo prijava nasilja u ovoj porodici.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SINOVE SKINUO GOLE I TUKAO U PODRUMU" Muškarac iz Paraćina robijao za ubistvo tetke, a sada je povredio decu i ženu

Izvor: Blic, 09.Nov.2018

U selu Mirilovac kod Paraćina, policija je posle dvodnevne potere uhapsila S.P. (36) pod sumnjom da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Komšije kažu da je suprugu T. P, dvojicu sinova, starih sedam i devet godina, tukao gole u podrumu kuće, potom ih poslao kod babe, a on pobegao sa ćerkom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.