Tuđom greškom u smrt

Izvor: Glas javnosti, 09.Dec.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuđom greškom u smrt

BEOGRAD - Lelek i jauci majke nastradalog Vlade Stojanovića (27) odzvanjao je juče Ugrinovcima. Sina je izgubila preksinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći na Ostružnici, dok se za život njenog supruga Miće lekari Urgentnog centra bore za život. Premali je bio dom Stojanovića da prime sve prijatelje i rodbinu koji su došli da izjave saučešće Vladinim najmilijima. Mladić je iza sebe u bolu i tuzi ostavio starijeg rođenog brata i sestru.

Dušan Smiljanić, komšija i kolega >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sa kojim je Vlada radio molerske poslove, rekao je da je strašno što se ovakva tragedija dogodila, a da je porodica Stojanović već jedan pakao u svom životu preživela 1995. godine kada je morala da napusti svoj dom u Vrhovinama u Hrvatskoj.

- Ovu tragediju Vladina majka neće preživeti. Od kada su je saopštili za njegovu smrt, niko ne može da je smiri. Teška je i pomisao da nas je Vlada tako brzo napustio. Bio je mladić u kojem je gorela velika želja za životom i stvaranjem - kaže Dušan.

Tek poneki jauk Vladine majke prekidao je muk koji je vladao u dvorištu porodične kuće. Ni zagrljaj ćerke, niti mnogobrojne rodbine i prijatelja nije mogao da je smiri.

- Sine moj, šta će majka bez tebe! S kim će sada majka da priča i kome će da se raduje, anđele moj - reči su koje je neprestano ponavljala majka nastradalog mladića.

- Sjajan momak je bio i stvarno ne znam kako će njegovi preživeti. Mnogi su se radovali njegovom povratku sa Kipra, gde je za jednog preduzetnika radio kao građevinac - pričao je jedan od prisutnih komšija.

Dok se sanduk s telom nastradalog momka približavao kućnom pragu, jauci Vladine majke ledili su svim prisutnima krv u žilama. Suze nije mogao da sakrije niko i svi su nemo gledali u zemlju potreseni tragedijom koja je zadesila porodicu Stojanović.

- Ovo je velika nepravda! Još ne možemo da verujemo da više nećemo gledati, družiti se i radovati sa Vladom. Bio je veseo i pun života, koje komšiluk nikada neće zaboraviti - priča jedan od mnogobrojnih komšija koji su se okupili u dvorištu porodične kuće Stojanović u Ugrinovcima.

Da podsetimo da se nesreća u kojoj je Vlada Stojanović tragično izgubio život, dogodila prekjuče oko 16 časova na Ostružničkoj petlji kada je na njegovo vozilo „opel astra“ velikom brzinom naleteo „ford sijera“, kojim je upravljao Života Vasić.

Mića Stojanović (58) juče je, prema rečima portparola Kliničkog centra Srbije Draga Jovanovića, prebačen u režim poluintenzivne nege u Urgentnom centru.

- NJegovo zdravstveno stanje proverava se na svaka dva sata. Stabilno je i ide ka boljem - rekao nam je Jovanović, potvrdivši nam da Stojanović ima prelom ključne kosti i da je ugruvan, zbog čega trpi bolove.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.