Izvor: B92, 25.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča navijača na Autokomandi

Beograd -- Grupe navijača Crvene zvezde i Partizana potukle su se sinoć na beogradskoj Autokomandi posle fudbalske utakmice ta dva tima.

Jedna osoba teže je povređena, a 12 lakše u jučerašnjim sukobima navijača Crvene zvezde i Partizana, kao i tokom intervencije policije, rečeno je agenciji Beta u beogradskoj policiji. "Teže povređena osoba nije policajac, a među lakše povređenima su osmoro policajaca i četiri građanina", rekli su gradskom SUP-u.

Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmice koja je odigrana u subotu na stadionu Crvene zvezde, privedeno je 27 osoba, a protiv pet će biti pokrenut krivični postupak.

Prema navodima iz SUP-a Beograd, jedna osoba je zadržana zbog napada na policajca na stadionu.

Najveći problem posle utakmice je bio na potezu od Autokomande do Slavije, gde je zbog radova na putu bilo više kamenica, koje su navijači koristili za međusobno gađanje i za gađanje policije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.