Izvor: B92, 27.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča i pucnjava u gimnaziji

Niš -- U tuči u dvorištu niške gimnazije "Stevan Sremac", u kojoj je bilo i pucanja u vazduh iz pištolja, povređen jedan od učesnika tuče.

Povređen je A.S. (18) iz Niša, vatreno oružje je oduzeto, i svi učesnici tuče su identifikovani, saopštila je niška policija. Nije saopšteno, međutim, da li su učesnici incidenta učenici gimnazije "Stevan Sremac" dok lokalni mediji javljaju da se jedna grupa učenika iz te škole potukla sa starijim mladićima, koji su ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << išli u tu školu.

Inače, povod za tuču je bila devojka od koje je policija uzela izjavu, prenose lokalni mediji pozivajući se "na izvor blizak niškoj policiji".

O problemu vršnjačkog nasilja u Srbiji možete čitatti u posebnoj vesti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.