Trta (50) likvidiran zbog popravke kola: Novi detalji ubistva Srbina u Johanesburgu

Izvor: Večernje novosti, 20.Nov.2019, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trta (50) likvidiran zbog popravke kola: Novi detalji ubistva Srbina u Johanesburgu

Članovi lokalne bande hteli da uzmu vozilo iz servisa, a da ne plate GORAN Relić Trta (50) iz Zemuna ubijen je na periferiji Johanesburga, u svojoj auto-mehaničarskoj radnji, kada se suprotstavio lokalnim kriminalcima, jer nisu hteli da plate popravku automobila - nezvanično saznaju "Novosti". Relić se sukobio sa nekoliko pripadnika lokalne bande, koji su na silu hteli da uzmu vozilo, i tada je došlo do pucnjave u kojoj je Zemunac ubijen. PROČITAJTE JOŠ -Zemunac poznat >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << po brutalnom ubistvu vlasnika menjačnice ima debeo dosije: Ovo je Goran Relić Trta koji je likvidiran u Južnoafričkoj Republici Ovo su najnovije informacije o ubistvu Relića, za kojim je srpska policija tragala više od deset godina zbog sumnje da je 2009. u Zemunu učestvovao u premlaćivanju Zvonka Pilčevića (37), vlasnika menjačnice "Zvonce", koji je na ulici izdahnuo od zadobijenih batina. Policija je za ovu smrt okrivila njega i Nikolu Bulatovića Pidžu, a obojici se trag gubio skoro deceniju. Prošle godine u Kolašinu je lociran i uhapšen Bulatović, a sada je stigla crna vest o drugom osumnjičenom. Relić se desetak godina skrivao na jugu Afrike. U Srbiji su mu ostali supruga i dvoje dece, od koje se on, u međuvremenu, razveo. Njegovi prijatelji iz JAR obavestili su Relićeve roditelje o tragediji u Johanesburgu. U ovom trenutku je neizvesno kada će njegovo telo biti dopremljeno u Srbiju. - Veliki je problem što Relić nije imao nijedan važeći dokument - navodi izvor "Novosti". - Sada je pokrenut postupak utvrđivanja identiteta, a to će verovatno potrajati, jer sva papirologija ide preko nacionalnog biroa Interpola. Porodica je u kontaktu sa nadležnim organima Srbije, kako bi se ispoštovala i što pre obavila neophodna procedura u takvim situacijama.Goran Relić Kako nezvanično saznajemo, prijatelji i rodbina prikupili su oko 10.000 dolara koji su neophodni za papire, ali i transport tela do Beograda. Relić je, navodno, koristio falsifikovana do­­kumenta, a, prema nezvaničnim saznanjima, on se u JAR i oženio. Za njim je bila raspisana crvena Interpolova poternica. On je, inače, bio dobro poznat beogradskoj policiji i pre nego što je osumnjičen za najteži zločin. Nekoliko puta je hapšen i privođen. ŽIVEO SKROMNO PREMA informacijama do kojih smo došli, Relić je u državi na jugu Afrike živeo skromno i izdržavao se od popravke automobila. Nedavno je otvorio i skromnu auto-mehaničarsku radnju. Radio je sve popravke, ali je ponekad imao i problema sa mušterijama koje nisu htele da plate. To se dogodilo i sada, ali su naoružani banditi, umesto novca, izvukli pištolj.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

DEBEO DOSIJE UBIJENOG ZEMUNCA Relić se 10 godina skrivao nakon brutalnog ubistva vlasnika menjačnice, u Južnoj Africi imao LAŽNO IME i suprugu

Izvor: Blic, 21.Nov.2019, 07:53

Beograđanin Goran Relić Trta (50), koji je ubijen u Južnoafričkoj republici, u Srbiji je bio tražen zbog ubistva u Zemunu. On se čak 10 godina nalazio na Interpolovoj poternici, ali je u Južnoj Africi živeo sa lažnim dokumentima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.