Izvor: Blic, 24.Avg.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trostrukom ubici 40 godina

Trostrukom ubici 40 godina

NIŠ - Veće Okružnog suda u Nišu kome je predsedavao sudija Ivan Bulatović osudilo je Acu Đorđevića (50) iz sela Vrandol kod Bele Palanke nepravosnažno na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge, tašte i tasta. Đorđević je suprugu Žaklinu, njenog oca i majku Slavoljuba i Jelicu Marković ubio 7. jula prošle godine u njihovoj porodičnoj kući u beloplanačkom selu Crvena Reka. Žaklina je napustila Acu, ali je on tog dana došao u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Crvenu Reku. Najpre su se posvađali, a onda je iz pištolja CZ ubio najpre nju, a onda tasta i taštu.

Poginuo u sudaru s prikolicom

NOVA VAROŠ - Ljubomir Drobnjak (54) iz Prijepolja poginuo je za upravljačem dostavnog vozila marke 'zastava iveko', vlasništvo 'Puteva' iz Užica, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče ujutro na mestu Krdžavske vodenice u Bistrici, na 10. kilometru magistralnog puta Nova Varoš - Prijepolje. U trenutku nesreće s Drobnjakom su se u vozilu nalazili Radojica Babić (55) i Rodoljub Vasiljević (32). Babić je zadobio lake povrede, dok je Vasiljević s teškim povredama prebačen u užičku bolnicu i nalazi se van životne opasnosti.

U vozilo 'Puteva', koje se kretalo iz pravca Prijepolja, prilikom mimoilaženja iz neutvrđenih razloga udarila je prikolica kamiona za prevoz oble građe, vlasništvo Privatnog preduzeća 'Trn' iz Užica, kojim je upravljao Milivoje Pešterac (29) iz Kokinog Broda. Krijumčario Turke

NIŠ - Vladan Đekić (25) iz Prištine, s trenutnim boravištem u Aleksincu, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo trgovine ljudima, saopštila je niška policija. Đekić je 16. avgusta oko 23.10 časova na autoputu Mala Kopašnica - Niš svojim vozilom 'fijat bravo', beogradske registracije, prevozio državljane Turske, Ihsana Demira (25), Mehmeta Demira (27), Mustafu Karakut (20) i Emraha Dogan (27), koji su na nedozvoljen način ušli u SCG u blizini Merdara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.