Izvor: B92, 28.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trostruko ubistvo zbog reketiranja

Beograd -- U Beogradu su jutros ubijena trojica muškaraca, nezvanično prilikom pokušaja reketiranja jedne firme.

Darko Živković, Vladimir Samardžić i Dušan Pejović ubijeni su jutros, prema nezvaničnim informacijama, prilikom pokušaja reketiranja preduzeće "S kompani" u beogradskom naselju Petlovo brdo. Kako nezvanično saznaje B92, njih je iz zasede ubio nepoznati muškarac, starosti oko 40 godina, za kojim policija još traga.

Kako se nezvanično saznaje, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vlasnik firme aluminijumskih proizvoda "S kompani" Branislav Sekulić već duže vreme plaćao je reket kriminalnim grupama iz Rakovice. Reket je plaćao jednom mesečno, a danas je bio rok za isplatu.

Prema izvoru B92, posao firme bio je u stagnaciji, a vlasnik reketiranje nije prijavio policiji, već je platio jedoj osobi da ubije reketaše kada se ponovo budu pojavili.

Oko sedam časova nekoliko hitaca iz pištolja čula je slučajna prolaznica Gočke ulice na Petlovom brdu.

Radnici "S kompanija" koje smo zatekli ispred radnje nisu bili raspoloženi za razgovor.

Nedelju dana pre ubistva jedan od ubijenih, Darko Živković, najavio je Sekuliću da će ga posetiti i uzeti mu zelenaški dug. Nakon ubistva Branislavu Sekuliću gubi se svaki trag, a policija još uvek traga za trostrukim ubicom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.