Tri ubistva i samoubistvo u ataru Kuzmina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Nov.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri ubistva i samoubistvo u ataru Kuzmina

SREMSKA MITROVICA - Policija je danas u ataru sela Kuzmin, kod Sremske Mitrovice pronašla tela Anđelke Š. (54), Despota R. (62), iz Kuzmina, i Radivoja R. (74), sa područja Šida, sa više ubodnih rana, najverovatnije nožem, saopštila je Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.

Uviđaj na licu mesta obavii su istražni sudija Okružnog suda u Sremskoj Mitrovici, zamenik okružnog javnog tužioca i policijski službenici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

U Kuzminu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je pronađeno i telo LJ.A. (39), koji je izvršio samoubistvo vešanjem.

Policija preduzima intenzivne mere na rasvetljavanju svih okolnosti u vezi ovih događaja i njihovoj eventualnoj povezanosti, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubio troje, pa se obesio

Izvor: Blic, 03.Nov.2008

SREMSKA MITROVICA - U sremskom selu Kuzmin, blizu granice sa Republikom Srpskom, juče ujutru posle sedam sati, na seoskoj deponiji pronađena su tela Anđelke Šojić(54), Despota Ranisavljevića Jurića(62) i Radivoja Radaka(74), dok je telo Ljuba Adamovića(39) pronađeno u njegovoj kući...Kako '’Blic’’...

Nastavak na Blic...

Kuzmin: Tri smrti zbog ljubavi?

Izvor: Mondo, 03.Nov.2008

Tri osobe koje su ubijene sa više uboda nožem u ataru selu Kuzmin kod Sremske Mitrovice, su verovatno bile u ljubavnoj vezi, saopštila je policija. U istom selu pronađeno i telo čoveka koji se obesio.

Nastavak na Mondo...

Crni dan u Kuzminu

Izvor: RTS, 03.Nov.2008

Policija pronašla četiri tela u ataru sela Kuzmin kod Sremske Mitrovice. Troje ubijeno nožem, a četvrti sebi oduzeo život. .Policija u Sremskoj Mitrovici saopštila je da je na telima Anđelke Š. (54), Despota R. (62), iz Kuzmina, i Radivoja R. (74),...

Nastavak na RTS...

Tragedija kod Sremske Mitrovice

Izvor: RTV Pink, 04.Nov.2008, 11:37

Trosturko ubistvo i samoubistvo. . . Tri osobe koje su. ubijene sa više uboda nožem u ataru selu Kuzmin kod Sremske. Mitrovice, kako je saopštila je policija, moguće je da su bile. u ljubavnoj vezi. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.