Izvor: B92, 05.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri požara u istom soliteru

Leskovac -- Vatrogasna jedinica je brzo i efikasnom akcijom uspela da lokalizuje požar koji je danas izbio u soliteru S-12 u centru Leskovca.

Požar je izbio u podrumskim prostorijama solitera oko 12,30 časova , a uznemirenost među stanarima bila je velika, jer je to treći požar u toj stambenoj zgradi za manje od godinu dana.

Prema prvim informacijama, vatra nije prouzrokovala veliku materijalnu štetu, a uzrok požara utvrdiće istraga.

Komandir vatrogasne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čete Policijske uprave Leskovac, Srđan Nikolić rekao je da zbog požara bilo dima u svim hodnicima zgrade.

"Vatrogasna jedinica je brzo lokalizovala požar i evakuisala stanare koji su krenuli da napuštaju stanove", rekao je Nikolić.

On je rekao da podrumske prostorije nisu u potpunosti izgorele, ali da je na građane apelovano da vode računa šta čuvaju u podrumima.

Prema Nikolićevim rečima, nakon velikog požara, koji je u aprilu izbio u toj zgradi, leskovačka Vatrogasna služba sprovela akciju obilaska stambenih zgrada.

"Tom prilikom predsednici saveta stanara bili su upozoreni da uklone prepreke sa protivpožarnih puteve i da hidrantsku mrežu dovedu u red", rekao je Nikolić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.