Tri osobe povređene u pucnjavi u Ljubljani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Sep.2021, 15:51

Tri osobe povređene u pucnjavi u Ljubljani

Tri osobe povređene su u pucnjavi koja se oko 14 sati dogodila u Ljubljani, ispred tržnog centra BTC, sapštila je policija.

Ranjeni su prevezeni u bolnicu i, prema prvim informacijama, nisu životno ugroženi.

Očevici su posvedočili da se čulo između osam i 10 pucnja iz vatrenog oružja. Povrede od oružja dobile su dve muške osobe, dok je treći zadobio povrede glave nanete najverovatnije tupim predmetom.

U trenutku pucnjave ljudi su se razbežali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u strahu od terorističkog napada, rekla je za Slovenske novice jedna od očevidaca.

Napadaci su pobegli sa lica mesta, a policija koja se pojavila neposredno nakonn ovog incidenta sprovodi uviđaj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUCNJAVA U LJUBLJANI Užas u tržnom centru: Kupci bežali u panici, ima povređenih

Izvor: Blic, 17.Sep.2021

Ljubljanska policija dobila je danas dojavu da je u jednom tržnom centru u glavnom gradu Slovenije došlo do pucnjave. U pucnjavi su povređene tri osobe, ali nisu životno ugrožene, javljaju lokalni mediji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.