Izvor: B92, 25.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri mladića poginula u sudaru

Smederevo -- Tri mladića su poginula noćas kod Smedereva kada je putnički automobil udario u neosvetljeni šleper parkiran na kolovozu.

Do nesreće je došlo noćas oko jedan čas, kada je putnički automobil u kome su bila tri mladića svom silinom udario u neosvetljeni i neobeležen šleper s prikolicom parkiran na kolovozu, na zaobilaznici puta od Orešca do Železare.

Na licu mesta poginuli su dvadesetogodišnji Bojan Đorđević i Marko Zarić, kao i sedamnaestogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Aleksandar Damnjanović, svi iz Kaluđerice.

Tela nastradalih mladića izvađena su iz potpuno smrskanog automobila tek pošto su vatrogasci pneumatskim makazama presekli vozilo.

Prema rečima istražnog sudije, uzrok nesreće su prebrza vožnja putničkog automobila i nepropisno zaustavljanje i ostavljanje šlepera na kolovozu.

Policija je tek jutros pronašla vozača šlepera Slobodana Stankovića iz Beograda. On je sudiji Draganu Roganu rekao da je ispred i iza šlepera u kvaru stavio saobraćajni trougao.

Trougao je kasnije nađen, ali, kako je rekao Rogan, "činjenica je da je kamion dan i po stajao tamo gde nije smeo, neosvetljen i da je ugrožavao saobraćaj".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.