Tri Pink Pantera iz Crne Gore uhapšena u Švajcarskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2012, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri "Pink Pantera" iz Crne Gore uhapšena u Švajcarskoj

PODGORICA -

Trojica državljana Crne Gore, pripadnika međunarodne grupe pljačkaša zlatara "Pink Panter" uhapšena su u Švajcarskoj.

Osumnjičeni su da su u Lucernu opljačkali zlataru i ukrali nakit i novac vrednosti od milion evra, prenose danas podgoričke "Dnevne novine".

Hapšenje trojice početkom marta potvrđeno je tom listu u Upravi policije Crne Gore koja, međutim, nije želela da otkrije identitet uhapšenih.

Podgorički list, pozivajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se na dobro obaveštene izvore, navodi da je među uhapšenima Vlado Vujačić vlasnik, popularnog kafea "Rembrant" u strogom centru Podgorice.

Vujačić je od ranije poznat policiji kao pripadnik bande nazvane "Pink Panter". Bio je predmet provere nekoliko inostranih policija, pišu "Dnevne novine".

List podseća da je, prema procenama Interpola, od 70 evidentiranih "Pink Pantera" čak 35 iz Crne Gore.

Poslednjih godina u Švajcarskoj je uhapšeno nekoliko crnogorskih državljana pod sumnjom da su pljačkali zlatare i prodavnice skupocenih satova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.