Trbina o životnoj sredini u Smederevu

Izvor: Press, 09.Nov.2012, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trbina o životnoj sredini u Smederevu

U okviru projekta "Jačanje vidljivosti Arhuske konvencije u Srbiji" danas će u Smederevu će biti organizovana tribina posvećene toj konvenciji koja se odnosi na životnu sredinu.

Biće reči o dostupnosti informacija, učešću javnosti u donošenju odluka i dostupnosti pravosuđa u pitanjima ekologije, najavili su organizatori.

Projekat realizuje Udruženje EkoForum iz Beograda uz podršku Misije Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) u Srbiji, a finansira >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ga Vlada Finske.

Cilj je da zainteresovanim građanima, predstavnicima lokalne samouprave, ekoloških udruženja, biznis sektora i medija kroz zanimljive prezentacije bude približena Arhuska konvencija.

Srbija je tu konvenciju ratifikovala 2009. Do sada su u sklopu projekta "Jačanje vidljivosti Arhuske konvencije u Srbiji" održane tribine u Obrenovcu i Pančevu.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.