Tragično nastradao kapetan Miroslav Savić iz Sente

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2011, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragično nastradao kapetan Miroslav Savić iz Sente

BEOGRAD -

Kapetan Miroslav (Milan) Savić (34) tragično je nastradao jutros oko 7 sati u parku u naselju Beli Potok, u neposrednoj blizini Avalske ulice, "a prema nezvaničnim saznanjima, reč je o samoubistvu", saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Vojne policije izvršili su uviđaj, a na lice mesta izašao je dežurni istražni sudija Višeg suda u Beogradu, dodaje se u saopštenju.

Telo kapetana Savića, koji je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na dužnosti u Vojnoj akademiji, prebačeno je na Vojnomedicinsku akademiju radi obdukcije.

Rođen je u Senti 30. avgusta 1977, a na službi u Vojsci Srbije nalazio se od 29. septembra 2001. godine, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.