Tragična smrt Obrenovčanina u Čikagu

Izvor: B92, 22.Okt.2019, 07:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragična smrt Obrenovčanina u Čikagu

Čikago -- Dvadesetsedmogodišnji mladić iz Obrenovca poginuo u Čikagu kada je u kola u kojima se nalazio sa jednom ženskom osobom naleteo pljačkaš banke.

Portal Čikago tajms preneo je da se nesreća dogodila u nedelju ujutru, a da su Bošković i devojka koja je sa njim bila u kolima preminuli odmah nakon što su primljeni u bolnicu.

Još dve osobe koje su sa Boškovićem bile u kolima zadobile su teže, odnosno lakše telesne povrede.

Osumnjičenom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je određena kaucija od 750.000 dolara, a predviđena zatvorska kazna za ovo delo je 28 godina zatvora.

Kako prenose "Večernje novosti", stanovnici Obrenovca skupljaju novac kako bi se telo deportovalo u Srbiju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mladić iz Obrenovca poginuo u nesreći u Čikagu, momak iz Nove Pazove u komi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2019

Dvadesetsedmogodišnji mladić iz Obrenovca poginuo je u Čikagu, dok je njegov vršnjak iz Nove Pazove teško povređen kada je u kola u kojima su se nalazili udario pijani vozač...Nesreća se dogodila u nedelju ujutru, a pored stradalog Marka Boškovića i povređenog Momčila Grujića, u kolima su...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.