Tragedija u Šašincima: Sedmogodišnja devojčica stradala u požaru, tri njene sestre i majka u bolnici sa opekotinama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2021, 12:52

Tragedija u Šašincima: Sedmogodišnja devojčica stradala u požaru, tri njene sestre i majka u bolnici sa opekotinama

Sedmogodišnja devojčica je stradala, a još tri njene sestre povređene su u požaru koji se rano jutros dogodio u Šašincima kod Sremske Mitrovice, u porodičnoj kući jedne romske porodice.

Kako Sremske novine saznaju, požar se dogodio oko 4 sata jutros u kući u Ulici Save Zdjelara u Šašincima. U trenutku izbijanja požara u kući su bili vlasnica kuće B.J. i četvoro dece.

U požaru je stradala sedmogodišnja devojčica, dok su ostala deca zadobila opekotine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Curice od pet i devet godina i njihova majka su kolima Hitne pomoći prevezene u Zdravstveni centar u Sremskoj Mitrovici dok je jedna devojčica stara četiri godine prebačena u Beograd u Institut za majku i dete.

Uviđaj na licu meta je završen, o događaju je obavešteno nadležno tužilaštvo, a telo stradale devojčice biće poslato na obdukciju.

Prema prvim saznanjima, požar se dogodio u kući bez struje, pa se ne isključuje mogućnost da je do nastanka došlo najverovatnije od zapaljene sveće koja je pala na pod.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

STRAVIČAN POŽAR KOD SREMSKE MITROVICE Poginula devojčica (7), njene tri sestre povređene!

Izvor: Blic, 15.Maj.2021

Sedmogodišnja devojčica je stradala, a njene tri sestre povređene su u požaru koji se rano jutros dogodio u Šašincima kod Sremske Mitrovice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.