Tragedija u Novom Sadu: Mladić pao sa zgrade

Izvor: Večernje novosti, 14.Jan.2020, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Novom Sadu: Mladić pao sa zgrade

Mladić star 24 godine, danas oko 15 časova je pod još nerasvetljenim okolnostima, pao sa velike visine u Bulevaru oslobođenja 65 u Novom Sadu MLADIĆ starosti 24 godine, danas oko 15 časova je pod još nerasvetljenim okolnostima, pao sa velike visine u Bulevaru oslobođenja 65 u Novom Sadu. Medicinska ekipa hitne pomoći je pokušala da ga spase, ali nažalost, na kraju su mogli samo da konstatuju smrt. Prema dosadašnjim saznanjima, mladić je pao sa krova zgrade na pomenutoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << adresi, gde su ga prolaznici uočili kako šeta po krovu. Mladić čiji identitet zasada nije poznat je, prema rečima očevidaca, u jednom trenutku, šetajući po ravnom krovu, došao do ivice šestospratnice, a zatim se spustio.- Videla sam da se rukama držao za krov – vidno uznemirena je ispričala starija gospođa koja je videla užasan prizor. - Možda je tako bio desetak sekundi, a onda je pao na stakleni krov između prolaza koji vodi do ulaza u zgradu.Službi hitne pomoći je, kako je za „Novosti“ rekla dr Ivana Ramović portparol ove medicinske ustanove, poziv stigao u 14.46 da se dogodio pad sa visine.- Naša ekipa je izašla na lice mesta, ali je nažalost konstatovana smrt mladića – kazala je dr Ramović.Nepoznato je da li je mladić stanar zgrade u Bulevaru oslobođenja 65 ili je tu kod nekoga došao. Prolaznici su, kako su ispričali, uočili mladića koji je šetao po ravnom krovu, i kako kažu pojedini, nije imao gornje delove odeće.Pročitajte još: Užas u Beogradu: Muškarac (45) pao sa zgrade u Rakovici, hitno prevezen na reanimacijuPolicija je obavila uviđaj i utvrđuje kako je i zbog čega došlo do ove nesreće.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Student iz Bijeljine pao s krova i poginuo

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jan.2020

NOVI SAD - Dvadesetčetvorogodišnji mladić, izgubio je život, danas nešto prije 15 časova, kada je iz još neutvrđenih razloga, pao ili namjerno skočio sa krova zgrade, koja ima sedam spratova, na Bulevaru oslobođenja 65 u Novom Sadu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.