Izvor: Blic, 22.Maj.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Novom Kneževcu

Tragedija u Novom Kneževcu

BEOGRAD Nespretno rukujući pištoljem Dragan Herceg (28) ubio je juče u Novom Kneževcu svog prijatelja i kolegu Zorana Pčelareva (28), a zatim izvršio samoubistvo.

Nesreća se dogodila, kako 'Blic' nezvanično saznaje, oko 11 sati u kafiću 'Venus' u Ulici Koče Kolara, u kojem su Herceg i Pčelarev radili kao konobari. Prema priči meštana Novog Kneževca, u taj kafić su posle noćne smene na piće došla dvojica policajaca i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njih četvorica su zajedno pili u praznom lokalu. Jedan od policajaca je, posle nekoliko pića, svoj pištolj dao Hercegu da ga pogleda.

U Hercegovim rukama pištolj je opalio i pogodio Pčelareva pravo u srce, usled čega je on odmah umro. Herceg je odmah posle toga, videvši da je ubio prijatelja, pucao sebi u glavu.

Njih dvojica su odmah prebačeni u bolnicu u Novom Kneževcu, gde je konstatovana Pčelareva smrt, a Herceg je preminuo nešto kasnije.

E. B.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.