Tragedija u Čikagu: poginuo student iz Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 05.Okt.2016, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Čikagu: poginuo student iz Srbije

Miloš Grujić (24) iz Petrovca na Mlavi tragično je izgubio život u ponedeljak 3. oktobra u Čikagu u SAD, piše 021.rs.

Miloš je stradao nesrećnim slučajem kada su na njega pale vodovodne cevi sa kamiona pored kojeg je stajao.

On je radio kao vozač kompanije "Delta Currier group" i svojim kamionom došao je do odredišta u Čikagu gde je trebalo da isporuči robu. Mladić je tokom istovara stajao pored svog vozila, dok je drugi radnik bio zadužen za prijem. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nekoliko cevi se otkačilo i palo na Miloša.

Hitna pomoć ga je brzo prevezla u bolnicu "St. Džejms", ali je on preminuo od posledica unutrašnjeg krvarenja. Lokalne vlasti su odmah pokrenule istragu kako bi utvrdile kako je došlo do propusta u istovaru.

Miloš Grujić je bio student treće godine Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Novog Sada. Pre tri godine je otišao u SAD preko programa "Work and travel" i ostao tamo da živi i radi, a poslednja adresa boravka mu je bila u Sijetlu na Zapadnoj obali.

Podsetimo, pre tačno tri godine, u Severnoj Dakoti poginuo je u saobraćajnoj nesreći Vladan Jovanović (24) iz Crvenke, teško je povređen Dušan Travica (27), a lakše Goran Šišarica (28), obojica iz Kule. Sva trojica su bili studenti novosadskih fakulteta i bili su takođe u SAD preko programa "Work and travel".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

SRPSKI STUDENT (24) POGINUO U ČIKAGU: Miloše, zar mrtav baki da se vratiš!

Izvor: Kurir, 06.Okt.2016, 11:02

...PETROVAC NA MLAVI - Dve i po godine te baka nije videla, zar mrtav da se vraćaš, Miloše Rekao si baki da ćeš uskoro doći, kako ću ovo da preživim, zakukala je juče Branislava, baka Miloša Grujića (24) iz Melnice kod Petrovca, koji je tragično nastradao u Čikagu..Grujić je poginuo u ponedeljak...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.