Tragedija na Novom Beogradu: Mladić (22) se obesio o kvaku!

Izvor: BKTV News, 17.Maj.2017, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija na Novom Beogradu: Mladić (22) se obesio o kvaku!

Dvadesetdvogodišnji mladić poreklom iz unutrašnjosti, obesio se u ponedeljak uveče u pomoćnoj prostoriji kuće u kojoj je živeo.

"Dvadesetdvogodišnjak obesio se o kvaku. Ukućani su ga pronašli i o svemu obavestili interventnu jedinicu. Ekipa Hitne pomoći je odmah reagovala, ali nažalost, momku nije bilo spasa", kaže dobro obavešten izvor Kurira.

Horor u Užicu: Telo muškarca nađeno na ulici, sumnja se da je u pitanju samoubistvo

Nesrećni mladić >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u Novom Beogradu je živeo sa majkom i dva mlađa brata, a navodno ima još jednog brata koji ne živi s njima.

Motiv samoubistva za sada nije poznat, ali se sumnja da je reč o problemima koje je momak imao u prošlosti.

Tragedija u Gnjilanu: Ubio bratanca, pa presudio sebi

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Jezivi detalji samoubistva na Novom Beogradu: Bivši fudbaler (22) se obesio kablom o kvaku jer je bio zlostavljan

Izvor: Telegraf.rs, 18.Maj.2017, 09:03

Bivši fudbaler Dragan Milošević (22), obesio se o vrata svoje sobe na Novom Beogradu, gde je živeo sa majkom i braćom...Tragedija se dogodila u ponedeljak uveče, a telo nesrećnog mladića je pronašao njegov mlađi brat i pozvao majku...– Našla sam sina obešenog kablom o kvaku u pomoćnoj...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.