Tragedija na Bežanijskoj kosi - majka zapalila stan, bacila dete sa 4. sprata i skočila za njim

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2019, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija na Bežanijskoj kosi - majka zapalila stan, bacila dete sa 4. sprata i skočila za njim

Žena (36) i dete (3) su nastradali posle požara koji je u 8.15 izbio u stanu u Ulici Ismeta Mujazinovića na Bežanijskoj kosi, potvrdili su za RTS u Hitnoj pomoći.

Kako RTS nezvanično saznaje, majka stara 36 godina, podmetnula je požar u svom stanu, a zatim sebi prerezala vene. Potom je sa kćerkom skočila kroz prozor.

"Blic" saznaje od očevidaca na licu mesta da je majka prvo bacila trogodišnje dete kroz prozor sa četvrog sprata, a potom i sama skočila kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prozor.

Prema nezvaničnim informacijama, komšije su prvo začule tup udarac a kad su izašle na prozore videli su ženu na simsu kako uzvikuje nerazumne parole.

Ubeđivali su je da ne skače ali je ona skočila sa četvrtog sprata.

Služba Hitne pomoći došla je na lice mesta ali je mogla samo da konstatuje smrt majke i deteta. Odvezli su oca devojčice koji je bio u stanju šoka, javlja reporter RTS-a.

Vatrogasci su ugasili požar i nema opasnosti po ostale stanare u zgradi i ulici.

Istraga će utvrditi uzroke i motive tragedije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar na Bežanijsko kosi, stradali majka i dete

Izvor: RTS, 17.Jun.2019

. Dve osobe su nastradale u požaru koji je pre 9 časova izbio u stanu u Ulici Ismeta Mujazinovića na Bežanijskoj kosi, kažu u Hitnoj pomoći.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.