Tragedija kod Sremske Mitrovice: Mladić se UDAVIO U JEZERU

Izvor: Večernje novosti, 01.Jul.2020, 22:00

Tragedija kod Sremske Mitrovice: Mladić se UDAVIO U JEZERU

NA jezeru Beli kamen kod Bešenova, u sredu oko 17 časova udavio se dvadesetosmogodišnji mladić iz Ratkova kod Odžaka NA jezeru Beli kamen kod Bešenova, u sredu oko 17 časova udavio se dvadesetosmogodišnji mladić iz Ratkova kod Odžaka, potvrđeno je ''Novostima'' iz Policijske uprave Sremska Mitrovica. Nakon prijave kupača da se u vodi utopio M.J., na lice mesta odmah su stigli policijski službenici i pripadnici Žandarmerije, koji su iz vode izvukli beživotno telo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << utopljenog mladića. O ovom događaju obavešten je tužilac.Inače, jezero Beli kamen nastalo je posle isrpljivanja kopa laporca, a osamdesetih godina krenulo je da se puni vodom, da bi posle 20 godina dostiglo dubinu preko 50 metara. Iako je na njemu zabranjeno kupanje, spas od vrućine koriste mnogi građani ne samo iz ove okoline već i šire.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragedija kod Sremske Mitrovice, mladić se udavio u jezeru

Izvor: B92, 01.Jul.2020

Na jezeru Beli kamen kod Bešenova, u sredu oko 17 časova udavio se dvadesetosmogodišnji mladić iz Ratkova kod Odžaka..Nakon prijave kupača da se u vodi utopio M.J., na lice mesta odmah su stigli policijski službenici i pripadnici Žandarmerije, koji su iz vode izvukli beživotno telo utopljenog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.