Tragedija kod Niša

Izvor: Studio B, 16.Avg.2012, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija kod Niša

U ataru sela Kamenice, na mestu zvanom Dabilo, pronađena su tri beživotna tela u automobilu marke "zastava 128", saopšteno je iz niške Policijske uprave.

Pored puta koji vodi na izletište Kamenički vis pored Niša, oko 15 časova, u automobilu su pronađena tela R.S.(44), N.A.(33) i S.A. (16) iz Niša, navedeno je u policiji.

U policiji su kazali da još ne mogu da se izjasne o srodničkim odnosima tragično nastradalih osoba. U toku je rad na utvrđivanju svih >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << okolnosti u vezi tog tragičnog događaja, napomenuli su u policiji.

Na telima sve tri osobe koje su nađene mrtve u automobilu na putu za Kamenički vis nađeni su tragovi vatrenog oružja, izjavila je večeras portparol Višeg suda u Nišu Tamara Savić Cvetanović.

"Istražni sudija naložio je obdukciju, toksikološku analizu, balističko i DNK veštačenje", rekla je Savić Cvetanović Tanjugu i dodala da se sumnja da je reč o porodici - supružnicima i detetu.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.