Toma Fila: Blato na Zoranovim pantalonama nije dovoljno za optužnicu ako nema Jelenine krvi na njima!

Izvor: BKTV News, 10.Nov.2017, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toma Fila: Blato na Zoranovim pantalonama nije dovoljno za optužnicu ako nema Jelenine krvi na njima!

Advokat Toma Fila kaže kako blato na pantalonama Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge, neće biti dovoljno za podizanje optužnice ukoliko na njemu nije nađena i Jelenina krv.

Oni su se danas iznenada pojavili na saslušanju u slučaju ubistva Jelene Marjanović!

Fila tvrdi da nije imao uvid u spise u tužilaštvu, ali da je od svojih prijatelja advokata koji rade na slučaju čuo čime raspolaže tužilaštvo.

FOTO: TomaFila/ >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << YoutubePrintscreen/BALKAN INFO - Zvanični kanal

"Onaj ko je izvršio ovo ubistvo morao je na sebi da ima krv, a ne samo blato. Dok je zverski ubijao Jelenu, po ubici je prskala krv, a ne samo blato. U slučaju “Marjanović” radi se o emotivnom ubistvu... Ne zaboravimo da emocije mogu biti i mržnja i ljubav", rekao je Toma Fila i isključuje mogućnost da je nesrećnoj ženi presudio plaćeni ubica.

Danas svedoči jedina osoba iz porodice Marjanović koja ne može da izbegne saslušanje!

Kako kaže Fila, Zoran Marjanović ima izuzetne advokate, Veljka Delibašića i Aleksandra Zarića.

Vladimir Marjanović sinu poslao poruku, koju su svi prevideli?

"Marjanović ima odlične advokate, i dobro je što ćute jer bih im ja to predložio da tako čine dok ne vide čime Tužilaštvo raspolaže. Ono čime Tužilaštvo raspolaže je nedovoljno. Najgore od svega je ako se slučaj završi oslobađajućom presudom", tvrdi Fila.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.