Tiršova: Dečak u stabilnom stanju

Izvor: S media, 07.Dec.2011, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tiršova: Dečak u stabilnom stanju

Kako je potvrđeno S media portalu u Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj, dečak je danas podvrgnut operaciji koja je trajala pet sati i sada je dobro.

Stručnjaci: Da li je tragedija na Zvezdari mogla da bude sprečena?

Tragedija na Zvezdari: Porodični skok u smrt! (VIDEO)

Svedok tragedije na Zvezdari: Bilo je užasno!

- Dečak je dobro, napravljena je tzv. hirurška repozicija slomljenih kostiju. Urađen mu je i skener >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << glave i utvrđeno je da nema unutrašnjeg krvarenja. Takođe, i pluća i bubrezi su u redu. Još dva dana će provesti na intezivnoj nezi, a zatim će biti prebačen na odelenje za ortopediju - rekao je za S media šef anestezije i reanimacije u Tiršovoj doktor Miloš Petković.

Muž i žena sa detetom skočili su juče popodne kroz prozor samačkog hotela u Batutovoj ulici 22 u Beogradu i tom tom prilikom roditelji su poginuli, a dete je teško povređeno. Reč je o vojnom penzioneru Palku Ponjigeru (1960), njegovoj supruzi Ilanki (1964) i trogodišnjem sinu.

Život u teškim socijalnim uslovima



Komšije su u razgovoru sa novinarima uglavnom izbegavale da daju bilo kakve detalje o životu nesrećne porodice, ali su rekli da je bračni par sa detetom živeo u sobi od 15 kvadrata, sa zajedničkim kupatilom na spratu i tu su se doselili pre četiri ili pet godina.

Motiv samoubistva nije poznat, ali se pretpostavlja da je supružnike na ovako strašan čin naterala nemaština.

(S media)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.