Izvor: CrnaHronika.rs, 08.Feb.2013, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžeri planirali zajedničku smrt: Mladić skočio pod voz, devojka odustala

Maloletni M. K. (17) iz Smederevske Palanke pre dva dana se bacio pod voz na železničkoj stanici u rodnom gradu. Kobni skok je učinio pred vršnjakinjom koja je, takođe, nameravala da se ubije, ali je u poslednjem trenutku odustala.
Motiv tragedije nije poznat, a u školskom rancu je ostavio samo dnevnik s ljubavnim pesmama.
- Nikad ranije nije pokazivao znake da je sklon samoubistvu. Te večeri se šetao s drugaricom. Išli su pored pruge i kada je naišao voz, on je rešio da se baci – navodi izvor “Blica”.
Kako “Blic” saznaje u Hitnoj pomoći, M. K. nije davao znake života kada je dežurna ekipa stigla na uviđaj.
- Dečak je stao na prugu, a voz nije mogao da se zaustavi na vreme. Kad smo stigli, devojka je bila u šoku i jedva je govorila. Mašinovođa je rekao da je svirao i pokušao da ukoči, ali on nije hteo da se skloni – kažu u Hitnoj službi.
Sugrađani, koji su poznavali momka i njegove roditelje, kažu za “Blic” da je bio “mirno dete koje se ni po čemu nije izdvajalo”,
- Njegovi su iz Kuršumlije došli u Smederevsku Palanku, a ni s očeve ni s majčine strane nije bilo psihijatrijskih bolesnika. M. K. je bio dobro dete, a išao je u srednju medicinsku školu – objašnjava izvor “Blica”.
M. K. je treće dete. Iza sebe je ostavio roditelje, sestru Miljanu i brata Miloša koji radi kao policajac u Novom Sadu.
Slične vesti:
Drugarice najavile samoubistvo na Fejsbuku!
Izvor: blic

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PLANIRALI DA SE UBIJU: Mladić skočio pod voz, devojka odustala!

Izvor: Telegraf.rs, 08.Feb.2013

Maloletni M. K. (17) iz Smederevske Palanke izvršio je samoubistvo bacivši se pod voz na železničkoj stanici u rodnom gradu, skok planirao s vršnjakinjom koja je u poslednjem trenutku odustala

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.