Tinejdžer pogunio od strujnog udara

Izvor: RTS, 15.Feb.2014, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžer pogunio od strujnog udara

Dečak poginuo pošto ga je udarila struja na železničkoj stanici u Batajnici.

U Beogradu je protekle noći poginuo jedan šesnaestogodišnjak pošto ga je udarila struja na železničkoj stanici u Batajnici, rekla je jutros agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

"On je zatečen bez svesti, pokušana je reanimacija, ali nažalost, je preminio", rekla je Macura.

Incidnet se dogodio oko 21.30, a smrt je konstatovana u 23.42 minuta.  Kako nezvanično saznaje Beta, mladić se najverovatnije popeo na vagon i tada je doživeo strujni udar.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tinejdžer poginuo od strujnog udara

Izvor: Blic, 15.Feb.2014

U Beogradu je protekle noći poginuo jedan šesnaestogodišnjak pošto ga je udarila struja na železničkoj stanici u Batajnici, rekla je jutros agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura..."On je zatečen bez svesti, pokušana je reanimacija, ali nažalost, on je preminio", rekla je Macura...Incident...

Nastavak na Blic...

Tinejdžer poginuo od strujnog udara

Izvor: RTS, 15.Feb.2014

Dečak poginuo pošto ga je udarila struja na železničkoj stanici u Batajnici...U Beogradu je protekle noći poginuo jedan šesnaestogodišnjak pošto ga je udarila struja na železničkoj stanici u Batajnici, rekla je jutros agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura..."On je zatečen bez...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.