Izvor: Politika, 11.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udes službenika ambasade Nemačke

Jedna žena poginula, a dve povređene i zbrinute u aleksinačkoj bolnici Niš – U subotu pre podne, oko 11 časova, na autoputu Beograd – Niš, nedaleko od Ražnja, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba izgubila život, a dve su teško povređene. Nesreća se, prema zvaničnom saopštenju Informativne službe Policijske uprave Niš, dogodila na dva i po kilometra od Ražnja prema Nišu, kada je putničko vozilo "dačija logan", diplomatskih registarskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << oznaka, inače vlasništvo ambasade Nemačke u Srbiji, sletelo s puta i prevrnulo se.

U automobilu "dačija logan" bile su tri žene, sve tri zaposlene u nemačkoj ambasadi u Beogradu. Život je na mestu nesreće izgubila Sonja Žarković (48), službenica ovog diplomatskog predstavništva Nemačke u našoj zemlji, a povređene su Milena Golić (29) i Stanislava Vidović (34), – obe iz Beograda. Povređene su zbrinute u bolnici Medicinskog centra u Aleksincu. Kako nam je rečeno i pored ozbiljnih povreda obe povređene su van životne opasnosti.

Policija sa istražnim sudijom Opštinskog suda i javnim tužiocem iz Aleksinca radi na utvrđivanju okolnosti ove nesreće.

T. Todorović

[objavljeno: 11.03.2007.]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.