Teško povređen radnik RTB-a Bor

Izvor: RTS, 02.Okt.2016, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško povređen radnik RTB-a Bor

U flotaciji Rudarsko-topioničarskog basena Bor noćas, pod još nerazjašnjenim okolnostima, teško povređen radnik P. P. (32). Povređeni je posle operacije u stabilnom stanju.
Teško povređeni radnik Rudarsko-topioničarskog basena (RTB) Bor, danas je operisan i tokom dana su ga posetili direktori tog preduzeća i sa njim kratko razgovarali.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Kako je saopštio RTB Bor, i pored toga što je operisan, radnik P. P. je u svesnom i stabilnom stanju.
Kako je ranije saopšteno iz tog preduzeća, u flotaciji RTB Bor je noćas u dva sata, pod još nerazjašnjenim okolnostima, teško je povređen radnik P. P. 
Njemu je prilikom puštanja tamošnjih agregata u rad, transportna traka uhvatila rukav i pokidala levu ruku iz ramena.
Radnik je, nakon pružene lekarske pomoći na licu mesta, odmah u toku noći odvezen u beogradski Urgentni centar na dalje lečenje a, prema rečima lekara, nije životno ugrožen.
Na lice mesta izašla je policija, a nadležna basenska služba bezbednosti i zaštite na radu obavestila je o svemu i rudarskog inspektora, navodi služba RTB za odnose sa javnošću, dodajući da će dalja istraga rasvetliti okolnosti pod kojima se ovaj nesrećni događaj desio.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

DETALJI NESREĆE U BORU Radniku ruka pokidana iz ramena

Izvor: Blic, 02.Okt.2016

U borskoj Flotaciji iz sastava Rudarsko – topioničarskog basena (RTB) „Bor“, jutros oko dva sata posle ponoći teško je povređen Perica Petković (32) radnik borskog giganta, koji je ostao bez ruke...- Pod još nerazjašnjenim okolnostima, prilikom puštanja tamošnjih agregata u rad, transportna...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.