Radnik teško povređen u RTB-u Bor nije životno ugrožen

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Okt.2016, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik teško povređen u RTB-u Bor nije životno ugrožen

Radnik Rudarskog basena Bor P.P. (32) koji je noćas teško povređen u pogonu flotacije prebačen je na lečenje u beogradski Urgentni centar i nije životno ugrožen, saopšteno je danas iz tog preduzeća.

Nesreća se dogodila u 02.00 iza ponoći. Policija je obavila uviđaj, a nadležna služba bezbednosti i zaštite na radu obavestila je o svemu rudarskog inspektora.

Kako je saopšteno iz RTB-a, nesreća se >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << dogodila kada je transportna traka uhvatila rukav i otkinula radniku levu ruku iz ramena.

"Dalja istraga rasvetliće okolnosti pod kojima se ovaj nesrećni događaj desio", navedeno je u saopštenju kompanije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Radnik teško povređen u RTB-u Bor, nije životno ugrožen

Izvor: N1 televizija, 02.Okt.2016

Radnik Rudarskog basena Bor P. P. (32), koji je noćas teško povređen u pogonu flotacije, prebačen je na lečenje u beogradski Urgentni centar i nije životno ugrožen, saopšteno je iz tog preduzeća...Nesreća se dogodila u dva sara posle ponoći. Policija je obavila uviđaj, a nadležna služba...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.