Teško povređen mladić u Batajnici

Izvor: Politika, 01.Jun.2013, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško povređen mladić u Batajnici

BEOGRAD – Muškarac star 30 godina teško je povređen u saobraćajnoj nesreći u Batajnici i lekari Urgentnog centra se bore za njegov život, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Povređenom muškarcu je automobil prešao preko glave, a nesreća se dogodila nešto pre dva sata iza ponoći na starom batajničkom putu na ulazu u Batajnicu.

On je zadobio otvorenu povredu glave, potiljačnog dela, sa sumnjom na prelom baze lobanje i bez svesti, spontanog disanja, u stanju šoka >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << prebačen na reanimaciju Urgentnog centra, rekla je agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Taj mladić je navodno posle svađe sa devojkom legao na put.  

Beta

objavljeno: 01.06.2013.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić teško povređen u Batajnici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2013

Na Starom batajničkom putu, na ulazu u naselje Batajnica, noćas je jedan mladić zadobio teške povrede u saobraćajnoj nesreći i sa otvorenom povredom glave hitno je prebačen u Urgentni centar gde se lekari bore za njegov život, rekla je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Posvađao se s djevojkom, legao na put, automobil mu prešao preko glave

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jun.2013

BEOGRAD - Muškarac star 30 godina teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Batajnici i ljekari Urgentnog centra se bore za njegov život, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.