Teška saobraćajka u Beogradu

Izvor: B92, 05.Sep.2011, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška saobraćajka u Beogradu

Beograd -- Pet osoba povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko ponoći u Požeškoj ulici u Beogradu, kada je automobil udario u kamion gradske čistoće.

Najteže je povređen radnik Gradske čistoće, muškarac starosti oko 30 godina, koji je bio bez svesti sa posekotinama po glavi, čelu i licu, povredama više organa i sumnjom na prelom rebara, rekla je portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura.

On je prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Žena starosti oko 30 godina zadobila je teške povrede glave i lice, posekotine sa masivnim krvarenjem, a postoji sumnja na prelom gornje i donje vilice. Ona je, takođe, prevezena u Urgentni centar, kazala je dr Macura.

Muškarac starosti oko 30 godina iz putničkog vozila imao je posekotine poglavine, a postoji sumnja na prelom kolena i on je, takođe, prevezen u Urgentni centar.

Muškarac starosti oko 40 godina je sa povredom grudnog koša i sumnjom na prelom rebara i sa pretećim šokom prebačen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je dr Macura.

Najlakše je povređen muškarac iz putničkog vozila starosti 25 godina koji je zadobio oguljotine lakta i kolena i prevezen je u Urgentni centar.

Nesreća se dogodila kada je automobil BMW udario u kamion gradske čistoće. U trenutku udesa u automobilu su bile tri osobe, a u kamionu gradske čistoće četiri radnika.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćajka u Požeškoj: BMW udario u kamion Gradske čistoće (FOTO)

Izvor: S media, 05.Sep.2011

Pet osoba je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko ponoći u Požeškoj ulici u Beogradu. Nesreća se dogodila kada je automobil marke BMV udario u kamion Gradske čistoće. .. GALERIJA SLIKA ..Pet osoba je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko ponoći...

Nastavak na S media...

Težak udes na Banovom brdu, petoro povređenih

Izvor: Mondo, 05.Sep.2011

Pet osoba je povređeno u teškom udesu koji se oko ponoći dogodio u Požeškoj ulici na Banovom brdu u Beogradu, rekla je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Nastavak na Mondo...

Beograd: Pet povređenih u udesu

Izvor: Večernje novosti, 05.Sep.2011

Pet osoba je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko ponoći u Požeškoj ulici u Beogradu

Nastavak na Večernje novosti...

Beograd: Pet povređenih u sudaru BMW i vozila Čistoće

Izvor: Večernje novosti, 05.Sep.2011

Teška saobraćajna nesreća dogodila se kada je oko ponoći automobil marke BMV udario u kamion "Gradske čistoće" u Požeškoj ulici

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.