Teška nesreća u Beogradu: Autobus pun putnika udario u kiosk, ima povređenih

Izvor: Vesti-online.com, 08.Maj.2019, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća u Beogradu: Autobus pun putnika udario u kiosk, ima povređenih

Na okretnici u Ustaničkoj ulici nešto posle 10 časova dogodila se teška saobraćajna nezgoda kada je autobus GSP-a, pun putnika, udario u kiosk.

Nekoliko ekipa Hitne pomoći i policije trenutno je na terenu. "Primili smo poziv da se autobus zakucao u kuću, ali trenutno ne možemo da vam kažemo da li ima povređenih", rekli su za "Blic" iz Hitne pomoći.

Kako nezvanično saznaje taj list, ima nekoliko teže povređenih osoba.

"Do udesa je došlo oko 10.20. Četiri osobe su povređene i transportovane su u Urgentni centar", rekli su za "Blic" iz Hitne pomoći.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AUTOBUS ULETEO U KUĆU Stravična nesreća kod okretnice u Ustaničkoj, ima TEŽE POVREĐENIH

Izvor: Blic, 08.Maj.2019

U neposrednoj blizini okretnice u Ustaničkoj ulici, nešto posle 10.00 časova, dogodila se teška saobraćajna nezgoda kada je autobus javnog gradskog prevoza na liniji 20 pun putnika udario u obližnju kuću!

Nastavak na Blic...

Teška nesreća u Beogradu: Autobus pun putnika udario u kiosk, ima povređenih (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 08.Maj.2019

Na okretnici u Ustaničkoj ulici nešto posle 10 časova dogodila se teška saobraćajna nezgoda kada je autobus GSP-a, pun putnika, udario u kiosk...Mediji navode da su tri osobe povređene. Kako N1 saznaje, povređene su vozila Hitne pomoći prevezla u Gradsku bolnicu na Zvezdari i oni nisu životno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.