Terazijski tunel pun dima, napravile se gužve u gradu

Izvor: RTS, 08.Maj.2020, 07:42

Terazijski tunel pun dima, napravile se gužve u gradu

Jutros oko 7 sati izbio je požar na vozilu GSP-a kod Terazijskog tunela. Velike gužve u ovom delu grada. Srećom, nije bilo povređenih.
U autobusu na liniji 65, koji saobraća od Zvezdare ka Novom Beogradu, jutros oko sedam časova izbio je požar u prostoru motora autobusa.

Na terenu su bile tri ekipe sa 15 vatrogasaca, a požar je ugašen. Tunel je bio pun dima, koji se osećao i u okolnim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ulicama.
Kako je RTS-u u GSP-u rečeno, radnici su na terenu i otklanjaju kvar. Autobus je pomeren, tako da saobraćaj u smeru ka Novom Beogradu od 9.30 ponovo funkcioniše.
Saobraćajna policija je na terenu. Stvorile su se velike gužve u ovom delu grada.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terazijski tunel pun dima, zatvoren za saobraćaj: Zapalio se autobus

Izvor: B92, 08.Maj.2020

Autobus na liniji 65 zapalio se jutros u Terazijskom tunelu u Beogradu, a u incidentu niko nije povređen...Tunel je trenutno zatvoren za saobraćaj, a vozila se preusmeravaju...U GSP Beograd je rečeno da su se u 6:50 najverovatnije zapalile instalacije u motornom delu autobusa...Požar je gasilo 15...

Nastavak na B92...

GOREO AUTOBUS, ČULA SE I EKSPLOZIJA Drama u Terazijskom tunelu još traje, kuljaju ogromne količine dima, velike gužve u centru graa (FOTO)

Izvor: Blic, 08.Maj.2020

U centru grada došlo je do kolapsa u saobraćaju, kada je rano jutros, oko 7 časova, došlo do požara u Terazijskom tunelu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.