“Terali me da se skidam, pipkali me i mazili”: Kod Bogatića uhapšeni otac i brat devojčice (14)

Izvor: Večernje novosti, 15.Nov.2019, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Terali me da se skidam, pipkali me i mazili”: Kod Bogatića uhapšeni otac i brat devojčice (14)

Devojčica se izvesno vreme prvo žalila majci da su je brat i otac u alkoholisanom stanju primoravali da skida odeću POLICIJA u Bogatiću uhapsila je oca i rođenog brata devojčice (14) iz jednog sela zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljene polne radnje, piše Telegraf. Pročitajte još: Detalji potere za manijakom iz Beograda: Ušunjao se u Gimnaziju, pokušao da siluje učenicu u toaletu, pa pobegao! Evo kako je uhvaćen napasnik Devojčica se izvesno vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prvo žalila majci da su je brat i otac u alkoholisanom stanju primoravali da skida odeću, pa su je posmatrali, pipkali i mazili. Kada majka nije reagovala ona se obratila nastavnicima u svojoj školi, koji su slučaj prijavili Centru za socijalni rad. Njima je određeno policijsko zadržavanje od 48 časova i oni će biti saslušani u tužilaštvu u Šapcu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEVOJČICA PRIJAVILA OCA I BRATA ZA ZLOSTAVLJANJE Rekla da su je pijani skidali, pa je dodirivali

Izvor: Blic, 15.Nov.2019

Policija iz okoline Šapca uhapsila je oca i brata četrnaestogodišnje devojčice zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Nastavak na Blic...

Devojčica (14) iz sela kod Bogatića prošla kroz pakao: Nisu je samo terali da se skida, nasilje trajalo duže od godine

Izvor: Večernje novosti, 15.Nov.2019

Maloletna J.M. u kući je morala da obavlja sve poslove, a dobijala je i batine od oca, koji ju je primoravao da ide u nadnicu BOGATIĆ –Zbog sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljene polne radnje nad 14-godišnjom J.M. iz Mačvanskog Metkovića kod Bogatića, policija...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.