Teodora Krsmanović, sestra ubijene pevačice Jelene: Jedina sam koja zna celu istinu!

Izvor: BKTV News, 14.Jul.2018, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodora Krsmanović, sestra ubijene pevačice Jelene: Jedina sam koja zna celu istinu!

Jelenina sestra od strica Teodora Krsmanović napisala je u prepisci 30. januara ove godine da zna ko je ubio Jelenu.

"Imam sve pravo ovog sveta. Jedina sam koja zna istinu. A moja je stvar kada ću i kome da je kažem", napisala je Teodora detektivki, koja joj je uzvratila:

"Ma, radi što hoćeš. Sa tobom nisam bila oči u oči. Tako da se što se mene tiče, cccooolll (kul). Onda Šipka pogrešno govori. Baš ću mu reći", napisala je Katarina, uskraćena za važni >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << odgovor.

"Evo, ja ću mu pisati" ponudila se Teodora.

Na molbu da prokomentariše prepisku sa detektivkom Katarinom Ostojić, od 30. januara ove godine, Teodora Krsmanović, Jelenina sestra od strica, kaže da to nije bitno.

"To se odnosilo na Jecin život tamo i kako se Zoran ponašao prema njoj. Tako da je to sada nebitno", rekla je juče Jelenina sestra od strica.

FOTO: Tanjug/Dimitrije Goll

Podsetimo, Zoran Marjanović, osumnjičen za ubistvo supruge Jelene, izašao je 12. jula nešto pre 17 sati iz pritvora Okružnog zatvora u Beogradu, u kojem je bio skoro 10 meseci, od hapšenja 15. septembra prošle godine, i braniće sa slobode do pravosnažne odluke suda o osnovanosti optužnice koja ga tereti za svirepo ubistvo supruge.

U novoj optužnici, koja je podignuta protiv Zorana Marjanovića, ostao je gotovo isti opis zločina kao i u onoj koja je vraćena na dopunu.

FOTO: Tanjug/Dimitrije Goll

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da to što je Zoran Marjanović, osumnjičen za ubistvo svoje supruge, pevačice Jelene Marjanović, pušten iz pritvora, ne znači da protiv njega nema dokaza da je počinio to krivično delo.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.