Izvor: Blic, 08.Jun.2022, 12:13

TUŽILAŠTVO NALOŽILO ISTRAGU SLUČAJA OTMICE DECE OD STRANE OCA Bolna ispovest majke iz Sigurne kuće šokirala sve: "Udario je u kola mog oca, izvukao decu, strpao ih u kola i DAO GAS!"

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da prikupi informacije i podatke vezano za slučaj otmice dece od strane oca i o tome u što kraćem roku dostavi izveštaj tužilaštvu koje će na osnovu dobijenih podataka odlučiti da li ima elemenata krivičnog dela, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tužilaštvo naložilo istragu povodom odvođenja dece štićenice Sigurne kuće

Izvor: RTS, 08.Jun.2022

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da prikupi informacije i podatke u vezi sa slučajem koji se dogodio u nedelju, kada je otac, prema tvrdnjama majke, nasilno odveo dvoje maloletne dece iz Srbije u Hrvatsku. . Tužilaštvo je naložilo policiji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.