TUGA: Preminula učenica (16) koja je pala sa trećeg sprata Trgovačke škole

Izvor: Kurir, 11.Mar.2016, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA: Preminula učenica (16) koja je pala sa trećeg sprata Trgovačke škole

Devojčica je pala za vreme malog odmora i tom prilikom zadobila brojne povrede. Do sada nisu utvrđene okolnosti pod kojima se desila nesreća.

BEOGRAD - Dragana M. (16), učenica Trgovačke škole koja je prošle nedelje pala s prozora trećeg spratu te škole, preminula je u petak u beogradskom Urgentnom centru, potvrđeno nam je u ovoj bolnici.

- Pričalo se da ju je drugarica povukla za košulju dok je sedela na prozoru. Košulja se odvezala, a ona je izgubila ravnotežu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nakon čega je pala i u letu zakačila granu obližnjeg drveta - ispričali su nam poznanici nastradale tinejdžerke.

Komšije iz prigradskog naselja u kojem je nastradala živela o njoj imaju samo reči hvale.

- Devojka se s porodicom doselila ovde pre oko dva meseca, nisam čuo da su imali nekih porodičnih problema. Ona je vesela i lepo vaspitana devojčica, nikad ne bih pomislio da bi mogla da se ubije - kaže jedan od komšija.

- Kako smo čuli, njoj je u poslednje vreme bilo bolje, oporavljala se. Sve nas je šokirala vest o njenoj smrti. Roditelje male Dragane nismo videli, ceo dan su proveli u bolnici. Jadni ljudi, ne mogu ni da zamislim kako im je sad, ostali su bez mezimice - dodao je naš sagovornik.

Kako smo ranije pisali, devojčica je živela s roditeljima i bratom.

J. I.

Autor: Foto: Stefan Jokić

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.