TUČA I PUCNJAVA U RAKOVICI: Dvoje privedeno zbog izazivanja opšte opasnosti

Izvor: Kurir, 31.Mar.2015, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUČA I PUCNJAVA U RAKOVICI: Dvoje privedeno zbog izazivanja opšte opasnosti

Pucnjavi je prethodila tuča dvojice muškaraca u hodniku zgrade u Rakovici, kada je žena uzela pištolj marke CZ 7,65 mm i ispalila tri hica

BEOGRAD - Dve osobe uhapšene su u noći između ponedeljka i utorka posle svađe i pucnjave iz pištolja u zgradi u Rakovici.

Kako Kurir nezvanično saznaje incident se dogodio u hodniku stambene zgrade u Ulici patrijarha Joanikija u Rakovici, kada je na trećem spratu došlo do tuče između dvojice muškarca starih oko 40 godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kada je žena (36) iz pištolja marke CZ, kalibra 7,65 mm za koji nijei mala dozvolu spalila tri hica.

U pomenuto m incidentu nije bilo povređenih, a jedan od učesnika tuže i žena koja je pucala je privedena i zadržana.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.