Izvor: Blic, 24.Jan.2022, 18:28

TRI NOVA SVEDOKA Evo ko će sutra dati iskaz u slučaju svirepog ubistva porodice Đokić

U Višem tužilaštvu je za sutra zakazano davanje iskaza tri dodatna svedoka u slučaju ubistva porodice Đokić iz Aleksinca. Prema nezvaničnim najavama, između ostalih, trebalo bi da svedoči i bratanica ubijenog Gorana Đokića. Jedan od svedoka je čovek na koga se vodi automobil, a koji je u posedu braće Milošević.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ispitani novi svedoci u istrazi za ubistvo Đokića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2022, 16:41

Pred Višim javnim tužilaštvom u Nišu danas su saslušana tri svedoka u nastavku istrage protiv Gorana Džonića i ostalih optuženih za ubistvo tročlane porodice Đokić prošlog septembra u selu Moravac kod Aleksinca...Prema pisanju lokalnih medija iskaz je dala Jasmina Stevanović, bratanica pokojnog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.