TRGOVINA UTICAJEM? Uhapšen direktor pirotske Bolnice

Izvor: Večernje novosti, 01.Okt.2019, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRGOVINA UTICAJEM? Uhapšen direktor pirotske Bolnice

U redovnom postupku, policija je podnela krivičnu prijavu protiv četrdesetpetgodišnje žene zaposlene u pirotskoj Bolnici, za koju postoje osnovi sumnje da je počinila krivično delo zloupotrebe službenog položaja PRIPADNICI MUP-a u saradnji sa Odeljenjem za borbu protiv korupcije Višeg tužilaštva, uhapsili su direktora pirotske Bolnice G.P.(51), zbog osnova sumnje da je polčinio krivično delo trgovina uticajem i G.S.(58), direktora preduzeća "Grosis" d.o. o. iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Niša, zbog osnova sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba u vezi sa javnim nabavkama.Pročitajte još: AKCIJA MUP, BIA I TUŽILAŠTVA: Hapšenje zbog trgovine uticajem U redovnom postupku, policija je podnela krivičnu prijavu protiv četrdesetpetgodišnje žene zaposlene u pirotskoj Bolnici, za koju postoje osnovi sumnje da je počinila krivično delo zloupotrebe službenog položaja.Pročitajte još: Uhapšeni zbog trgovine uticajem: Reketirali humanitarce i dijasporu (VIDEO) Kako saopštava MUP, G.P. je koristeći svoj službeni položaj, tražio od ove žene da u specifikaciji materijala i konkursnoj dokumentaciji u postupku javne nabavke potrošnog materijala, unese karaktertistike i standarde koji su unapred dogovoreni sa odgovornim licem G.S., sa ciljem da se eliminišu potencijalni ponuđači i posao u vrednosti od 1.628.750 dinara bez PDV, dodeli preduzeću "Grosis" d.o.o. iz Niša. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni nadležnom tužilaštvu. Direktor pirotske Bolnice G.P., je nedavno hapšen zbog navodnog nameštanja tendera, ali je ubrzo pušten na slobodu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenje u pirotskoj bolnici zbog nameštanja tendera

Izvor: JUGpress.com, 01.Okt.2019

PIROT-NIŠ..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu uhapsili su G. P. (1968) odgovorno lice Opšte bolnice u Pirotu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.