TREĆI PUT POVREĐENA U UDESU

Izvor: Kurir, 05.Avg.2010, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TREĆI PUT POVREĐENA U UDESU

BEOGRAD - Sreća u nesreći! Trudnica Dušanka M. (24) i njena sestra Zorana B. lakše su povređene juče oko 13 časova u sudaru tri automobila u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu.

BEOGRAD - Sreća u nesreći!

Trudnica Dušanka M. (24) i njena sestra Zorana B. lakše su povređene juče oko 13 časova u sudaru tri automobila u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu.

Prema rečima očevidaca, udes se dogodio kad se u „suzuki“ koji je vozio Damir >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << M. (30), Dušankin muž, otpozadi zakucao automobil „mercedes“. S bračnim parom u kolima je bila Dušankina sestra Zorana B.

Prema rečima Damira M., od siline udara „suzuki“ je udario u „tojotu jaris“.

- Sve se desilo u sekundi. Ovo je neverovatno! Moja žena sutra ulazi u deveti mesec trudnoće, a ovo joj je treći sudar otkako je zatrudnela - rekao je njen suprug.

Njih dvoje su se juče vraćali s lekarske kontrole na koju je Dušanka išla zbog udesa koji je imala u petak u Bulevaru despota Stefana, kad je, takođe, lakše povređena.

- Pre skoro devet meseci, kad je tek ostala u drugom stanju, udarila je kolima u bankinu na Pančevačkom mostu. Još nisu stavili nove šipke na mestu na kojem je slomila stare - kroz osmeh priča Damir M.

Dušanka M. je medicinska sestra u KBC „Bežanijska kosa“, a sa suprugom živi u Pančevu.

(Z. N.)

I šestomesečna beba dobro

U automobilu „tojota jaris“ bila je i šestomesečna beba, koja, srećom, nije povređena.

- Sedeli smo u kolima i odjednom se začuo udarac. Bili smo u šoku, nismo znali šta nas je snašlo. Beba je bila u nosiljci. Sve se dobro završilo, nismo povređeni - pričala je putnica iz „tojote“ dok se beba smejala i mahala rukama.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.