TRAŽI GA INTERPOL: Mladić (24) uhapšen u Novom Sadu zbog ubistva u BiH

Izvor: Kurir, 10.Mar.2016, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAŽI GA INTERPOL: Mladić (24) uhapšen u Novom Sadu zbog ubistva u BiH

NOVI SAD - M. B. (24), uhapśen je juĉe u Novom Sadu, a koji je osumnjičen za krivično delo ubistvo, počinjeno u maju prošle godine na teritoriji Bosne i Hercegovine.

NOVI SAD - M. B. (24), uhapśen je juče u Novom Sadu, a koji je osumnjičen za krivično delo ubistvo, počinjeno u maju prošle godine na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su ga na osnovu međunarodne poternice Interpola, a nakon saslušanja u Višem sudu određen mu je ekstradicioni pritvor.

S. S.

Autor: Foto: Shutterstock

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ubica iz Brčkog pao nakon 10 mjeseci skrivanja

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Mar.2016

BRČKO, NOVI SAD - Mirko Bosnić (24), koji je osumnjičen da je u Brčkom, u maju prošle godine, zajedno s Goranom Ristićem (23), brutalno ubio Miloša Drocu (22), uhapšen je u Srbiji, nakon gotovo deset mjeseci skrivanja...Lociranju i hapšenju osumnjičenog, a koji je pronađen u Novom Sadu, prethodilo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.